Home
Начало
Услуги
Специалисти
Ценоразпис
Промоции
За контакти
Терапия с българско кисело мляко

 

 

 

  ТЕРАПИЯ С БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО

 

 През последните години козметологията е насочена към създаване на продукти с натурален произход. Козметичните качества на млякото са известни и се използват още от времето на Клеопатра и то безспорно заема своето място в продуктите за красота.

 

 Серията козметични продукти на GLORY - БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО беше разработена, използвайки високо ценените качества на едноименния български продукт. Определяно като извор на здраве и дълголетие, българското кисело мляко е световно познато и ценено, приписват му се множество лечебни качества. Създавайки серията БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО, GLORY заложихa на млечна закваска, съдържаща патентовани млечно-кисели бактерии (Lactobacillus bulgaricus) от екологично чисти райони на България. Високото съдържание на естествени пробиотици и витамини в продуктите им удължава живота на клетките и запазва функционалната им активност. Това съхранява колагеновите и еластинови структури, кожата остава стегната и еластична.  

 

Терапията БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО е бърз и приятен начин за възстановяване на кожата без хирургична намеса. Количеството и дълбочината на бръчките чувствително намалява, релефът се заглажда, виталността се повишава, постига се сияен тен. Подходяща е, както за борба с първите мимически линии, така и при възстановяване на уморена и стресирана зряла кожа. Продуктите от серията имат изразено защитно действие, като подобряват бариерната способност на кожата.

Серията БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО е една висококачествена линия продукти с подмладяващо и възстановяващо действие.

 

Предпоставка за бързия и видим ефект са използваните активни съставки:

 

 -лактобацилус булгарикус (Lactobacillus bulgaricus) - естествен пробиотик с голямо, благотворно влияние. Доказано удължава живота на клетките и забавя процесите на стареене. Подтиска развитието на вредни бактерии и вируси, отстранява стреса.

 -млечен протеин – подхранва, възстановява протеиновите структури в кожата, стабилизира хидратационното равновесие.

 -калций – с течение на годините калцият в кожата намалява, което прави актуално влагането му в козметичните кремове. Той предотвратява отпускането на епидермиса, подобрява еластичността, стимулира клетъчния метаболизъм.

 -витамин А (Ретинилпалмитат) - ефективно средство за борба с бръчките.

 -витамин Е (Токоферолацетат) – витамин на младостта. Той е мощен антиоксидант, свързва и неутрализира свободните радикали и в комбинация с витамин С е отлично средство за противодействие на стареенето на кожата. Витамин E компенсира дехидратацията на кожата и предотвратява втвърдяването на роговия слой, повишава еластичността й.

 -витамин B2 (Рибофлавин) – има важно значение за метаболизма, засилва клетъчния растеж.

 -витамин B3 (Ниацианамид) - играе важна роля в биологичното окисление, производството на енергия, както и в метаболизма и синтеза на мазнини и въглехидрати.

 -витамин B5 (Пантотенова киселина, калциев пантотенат) - участва в метаболизма и трансформацията на въглехидратите и мазнините. Той е важен елемент в много ензимни реакции, подпомага клетъчното изграждане и нормалната епитализация.

 

Продуктите от серия БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО са с лека текстура, лесно се абсорбират от кожата и са с видим и бърз ефект. Кожата е перфектно загладена, хидратирана и освежена.