Home
Начало
Услуги
Специалисти
Ценоразпис
Промоции
За контакти
Терапия с екстракт от охлюви

 

 


 ТЕРАПИЯ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ „ДАР ОТ ПРИРОДАТА”

 

 Специална серия, разработена на базата на секрети от охлюви с доказано лечебно действие. Секрета от охлюв е серум на младостта съдържащ в себе си алантоин, колаген, еластин, естествена гликолова киселина и натурални антибиотици – все вещества с мощно успокояващо и регенериращо свойство. Постигат се забележителни резултати, както в борбата с бръчките, така и при възстановяване на увредената от акне или изгорена кожа.

 Новата серия с екстракт от охлюв под марката GLORY използва пълноценно свойствата на секрета от охлюв в комбинация с подбрани натурални съставки. Предизвиква се невероятна бърза клетъчна регенерация с видим възстановителен процес на кожните тъкани. Възвръща се  младостта и нежността на кожата.

 

Използвани съставки в серията:

Екстракт от охлюв - насища кожата с витамини, натурална гликолова киселина, минерали и олигоелементи, естествен хиалурон. Съдържа и редица антибиотици, подпомагащи възстановителното действие.

Хиалурон – дълбоко хидратиращо действие.

Paniopsis G хидрофилтрат – патентована съставка. Мощен антиоксидант за дневна защита, предпазващ клетките от разрушителното влияние на UV A и  UV B лъчите.

Fucosert R –натурална съставка сертифицирана от ECOSERT. Притежава изключителни хидратиращи качества сравними с тези на хиалуроновата киселина.

Колаген – хидратира в дълбочина, подобрява структурата на колагена в кожата.

Ретинол – намалява образуването на бръчки.

Масло от ший – нежно омекотява и хидратира.  

Аскорбилпалмитат – маслено разтворима форма на витамин С. Стимулира имунните реакции и предпазва кожата от разрушителното действие на оксидативния стрес.

Капсаицин – подобрява кръвообращението и подпомага усвояването на активните съставки.

Кофеин – подобрява кръвообращението и подпомага оттичането на задържалите се течности в областта под очите. Спомага за намаляване на подпухналостта и тъмните кръгове.

Каолин – отстранява излишния себум и замърсяванията от порите, стяга, изглажда.

Калций – намалява тъмните кръгове. 

Урея – поддържа хидратационното равновесие.

Токоферол – обезврежда свободните радикали.

Ксантан – подобрява еластичността на кожата.

Сорбитол – хидратира кожата в дълбочина.