Home
Начало
Услуги
Специалисти
Ценоразпис
Промоции
За контакти
Антицелулитен масаж

 

 

 Понастоящем една от най-търсените масажни техники, особено от дамите, е антицелулитният масаж. Чрез него се въздейства най-вече върху третия слой на кожата - хиподермата, който лежи под епидермата и дермата, и се състои от мастни клетки. С напредването на възрастта, при нерационално хранене, хормонална или генетична обусловеност, мастните клетки в хиподермалния слой могат да се струпат в "островчета" и да образуват целулит.

Целта на антицелулитния масаж е да въздейства върху целулита като го "разбие" и да съдейства за по-бързото му дрениране и отсраняване. С енергичните си и бързи похвати, този тип масаж спомага за физиологичното извайване на третирания участък и за възвръщане тонуса, еластичността, мекотата и гладкостта на кожата и подкожната тъкан. Важно правило е целулита да бъде обработван навреме и правилно, защото в противен случай може да се разпространи и по други части на тялото.

Антицелулитният масаж е подходящ както за мек, така и за твърд и оточен целулит, при който се прилагат специални техники.

Антицелулитният масаж е тип мануален специализиран масаж, който възстановява нормалната циркулация на кръвта и лимфата, което облекчава отделянето на излишната вода и отпадни продукти. Предизвиканите от масажните процедури процеси стимулират разграждането на неестествените междуклетъчни удебеления и активират процеса на изгаряне на складираните мазнини.

Масажни зони:
 
/ 30 мин./ 45 мин./ 

- бедра - двустранно

- цели крака 

- бедра и талия

- цели крака и талия