Home
Начало
Услуги
Специалисти
Ценоразпис
Промоции
За контакти
Цялостен масаж на тяло

 

 КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
 /40 мин./ 60 мин./


 Класическият масаж е познат също като шведски масаж. Той въздейства благотворно едновременно върху физиката и психиката на човека. Включва различни масажни похвати, които подобряват кръвообращението и лимфообръщението, тонизират мускулатурата и спомагат за отпускането на нервната система.

След класически масаж ще почувствате освобождаване на натрупаното напрежение в мускулите и подобряване обмяната на веществата. Други позитивни ефекти са възстановяването на правилната стойка на тялото и жизнерадостното излъчване на лицето. Нормализира се кръвното налягане, както и се регулират функциите на всички органи и системи в организма.

Релаксацията чрез масаж ще ви освободи от безпокойството и притеснението, успешно ще премахне стреса на ежедневието, ще повиши самочувствието ви и ще ви помогне да усетите хармонията между духа и тялото си. Класическият масаж е препоръчителен за всеки активно живеещ човек.


 РЕЛАКСИРАЩ КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
 /40 мин./ 60 мин./


 При релаксиращия класически масаж, ефектът, който се постига, е пълно отпускане на тялото, регулиране на лимфоотока, стимулиране на защитните сили на организма, стимулира еластичността на мускулните влакна, чувство за лекота и спокойствие. Този вид масаж е отличен начин за релаксация на ума и тялото, като така човек се облекчава от ежедневния стрес и напрежение. Приложим е при възстановителни процедури след травми, силови натоварвания при активно спортуващи, помага и при емоционални проблеми.


 ТОНИЗИРАЩ КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
 /40 мин./ 60 мин./


 Ефектът от тонизиращия масаж е стимулиране на кръвообращението и лимфоотока, регулиране на енерго потока, пробуждане на защитните сили на организма, тонизиране на мускулната система. Тялото е освободено от натрупаните умора и напрежение и е заредено с нови сили и енергия.
Той въздейства на целия организъм, като подобрява и укрепва функциите на всички системи и органи в него. Кожните рецептори възприемат и транспортират външните въздействия от масажните техники навътре в организма и оказват благоприятно действие на редица органи и системи. Постига се подобряване обмяната на вещества, ускоряване на кръвообращението и увеличаване изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.