Home
Начало
Услуги
Специалисти
Ценоразпис
Промоции
За контакти
Козметични продукти и терапии

 

 

Медицински Център Дерма Медика работи с две престижни фирми за козметични продукти и терапии- Pevonia Botanica, САЩ  и Tegor Cosmetics, Испания.

Pevonia Botanica е елитна, натурална козметична марка предлагана от престижни СПА и козметични салони по целия свят. Голямото разнообразие от терапии удовлетворява всички ваши нужди и предоставя ненадминато изживяване, а козметичните продукти помагат за поддържане на здрава и младолика кожа. Pevonia Botanica е фирма посветила се на предоставянето на ефективни решения за поддръжка на кожата за мъже и жени във всички възрасти. 

 

Кратко описание на терапиите с продукти на Pevonia Botanica, предлагани при нас:


Терапия за дълбоко почистване и подхранване на суха кожа
В тази терапия участват ефективни и силно хидратиращи съставки. Богата на Хиалуронова киселина и витамини А и Е, които действат като анти-оксиданти и като фактори против свободните радикали. Терапията възстановява, облекчава и подмладява. След нея кожата придобива младежки блясък. В терапията участва и грижа за деликатната зана на околоочния контур, където се нанася Крем- маска очи с ботанически екстракти, които подхранват, изглаждат и възстановяват еластичността.  UV защита.

 

Терапия за дълбоко почистване и успокояване на чувствителна кожа
Чудесна терапия за всички типове чувствителна кожа и при еритема, с успокояващ и омекотяващ ефект. След тази процедура кожата се успокоява и се чувства добре.  В терапията участва и грижа за деликатната зана на околоочния контур, където се нанася Крем- маска очи с ботанически екстракти, които подхранват, изглаждат и възстановяват еластичността.  UV защита.


Терапия за комбиниране кожа, контролираща омазняването в Т-зоната
Пречистваща и балансираща, терапията спомага за контролирането на “Т” зоните. Укрепва, стяга, подмладява и успокоява кожата, а също така й придава забележителен блясък.  В терапията участва и грижа за деликатната зана на околоочния контур, където се нанася Крем- маска очи с ботанически екстракти, които подхранват, изглаждат и възстановяват еластичността.  UV защита.

 

Терапия за дълбоко почистване на мазна кожа, рeгулираща себумния секрет
Тази многофункционална терапия е с маска, която оздравява мазната кожа, абсорбира излишната мастна секреция, стяга порите, овлажнява и ревитализира. Придава красив и сияен тен.  В терапията участва и грижа за деликатната зана на околоочния контур, където се нанася Крем- маска очи с ботанически екстракти, които подхранват, изглаждат и възстановяват еластичността.  UV защита.


Терапия с ампула прополис за дълбоко почистване и успокояване на всички типове кожа
Открит в планината Jura във Франция, Прополисът е природен елемент, който пчелите събират от тополите. Богат на естествени антибиотици, той отпушва, десенсибилизира и лекува. Препоръчва се за всички типове кожа, особено при чувствителна. Микро-емулгиран гел със светла консистенция. В терапията участва и грижа за деликатната зана на околоочния контур, където се нанася Крем- маска очи с ботанически екстракти, които подхранват, изглаждат и възстановяват еластичността.  UV защита.


Терапия с концентрат еластин за всички типове кожа
Концентратът от Морски еластин в тази терапия предотвратява преждевременното отпускане на кожата. Високата концентрация осигурява на кожата необходимите елементи за по-стегнат и еластичен вид. Препоръчва се за всички типове кожа при липса на еластичност. Био-микроемулгиран гел с лека текстура. В терапията участва и грижа за деликатната зана на околоочния контур, където се нанася Крем- маска очи с ботанически екстракти, които подхранват, изглаждат и възстановяват еластичността.  UV защита.


Терапия с концентрат от морска ДНК за дехидратирана кожа
ДНК (Дизоксирибонуклеинова киселина). Концентратът помага за пречистване на текстурата на кожата, стяга разширените пори и придава  на кожата равен тен и блясък. Дълбоко овлажнява и лекува. Препоръчва се за дехидратирана кожа с разширени пори и неравна текстура. Био-микроемулгиран гел с лека текстура. В терапията участва и грижа за деликатната зана на околоочния контур, където се нанася Крем- маска очи с ботанически екстракти, които подхранват, изглаждат и възстановяват еластичността.  UV защита.


Терапия за околоочен контур с гинко билоба за лечение на тъмни кругове и торбички
Прекрасна успокояваща и охлаждаща терапия с дрениращ ефект, която се бори с неприятния естетичен ефект на торбичките и тъмните кръгове. Маската, под формата на пачове за очи съдържа Гинко-Билобо – съставка която подпомага кръвообръщението и дренира, както и Колагенови фибри с хидратиращ и противостареещ ефект. Препоръчва се при постоянно подпухнали клепачи, стрес и умора.  Препоръчителен брой терапии – 6 / по 1 седмично.


Терапия за околоочен контур с крио колаген за изглаждане на бръчки
100% чист Морски колаген, извлечен по технологията freeze-dried и микронизиран. Крио-колагенът е най-новата технология при производството на колаген. Тази пудра има способността да се трансформира в гладък гел щом се разбърка с вода. Уникална терапия за изглаждане на фини линии и бръчки, с удивителни резултати. Препоръчва се за всички типове кожа.  Препоръчителен брой терапии – 6 / по 1 седмично.


Медицински Център Дерма Медика работи и с уникалната по рода си козметична линия на престижната испанска фирма TEGOR. Съчетала в себе си козметика и естествена медицина, нашата козметична линия се грижи нежно за Вашата здрава и красива кожа и поддържа доброто Ви самочувствие по изцяло природосъобразен начин. Навсякъде по всяко време Вие ще сте пълни с енергия и усмивки.

Оборудването на компанията представлява най-модерни машини за производство на продуктите със специални системи за контрол по отношение на условията на труд в работните помещения. Освен това, производствените системи притежават гаранциите за качество известни под името Добри Производсвени Практики/ДПП/, които сами по себе си говорят за качеството на всеки един продукт.Въвеждането на тези практики разкри нови възможности за експорт, съпътствани с нужните гаранции на стоката,изисквани от международния пазар.


TEGOR изнася продукцията си не само в Европейски страни, но и разшири експорта си в Америка и Азия, а също така разкри клон в Латинска Америка.

 

Ключ към успеха на TEGOR са:

• Качеството на продуктите
• Постоянната научно-изследователска работа върху нови, активни съставки
• Качеството на човешките ресурси

 
Нито един от продуктите на TEGOR не е оставен без особеното внимание на професионалисти, работещи с единствената задача – човешкото здраве и козметична грижа чрез естествената медицина и натуралните активни съставки.


Професионална терапия за лице „Златна орхидея”


 
Продуктите за професионалната терапия съдържат изключително висока концентрация на активните съставки: екстракт от орхидея, екстракт от кайсия, екстракт от бамбук, коензим Q10, вит. С и Е, хидролизирани протеини .

Продуктите от серия ‘Златна орхидея” споделят с Вас Тайната на дълголетието. Благодарение на висококонцентрираните активни съставки се осигурява нежна грижа към кожата, поддържа се естествената й красота, блясък и тен. След козметичната терапия състоянието на кожата видимо се подобрява, възстановява се еластичността й, изглаждат се финните линии и мимическите бръчки. Кожата е снабдена с необходимите витамини и минерали. Мощното антиоксидантно действие я предпазва от преждевременно стареене, подхранва я в дълбочина и запазва младежкия й вид.   Резултатът е блестяща кожа, изпълнена с жизненост!